ONZE DIENSTEN

MEER OVER ONZE DIENSTEN

HOOFDAANNEMER VOOR DE GEHELE GLASVEZELSECTOR

CONSULTING SERVICES

Vooral bij het ontwerpen van verschillende taken op het gebied van ondergronds, weg, bekabeling -en bestrating, die een hoog niveau van kennis vereist, er is een onderhandelbaar aantal mogelijkheden beschikbaar. Moet er grond worden uitgegraven om te worden aangelegd of mag de technologie van micrograafwerken worden gebruikt? Geeft u de voorkeur aan beton of bestrating? Wij ondersteunen onze klanten in de vorm van gedetailleerde en professionele consultancydiensten. Nieuwe wegen inslaan en innovatieve concepten implementeren, is een belangrijke factor die Potex Group onderscheidt van de rest. Tijdens een bezoek op locatie verzamelen we een overzicht aan gegevens en repareren we sleutelgegevens. Klantwensen, milieu en implementatie brengen wij op deze wijze dichter bij elkaar. Samen zullen we de perfecte manier vinden om uw bestelling snel, functioneel en kosteneffectief te realiseren

PLANNING

Wanneer het consult is afgerond, is het tijd om onze belofte in te lossen en ernaar te handelen. Dit betekent dat de planning van het project zal worden verwezenlijkt. Natuurlijk zullen we u betrekken in dit proces - wanneer dat nodig is en u in te lichten waar het zinvol is. Hier staan onze medewerkers, die zich in hun vakgebied van absolute professionals en experts met de nodige kwalificaties en ervaring bevinden, ons met woorden en daden en vooral met tastbare resultaten voor garant. Het doel van de planning is om economisch in uw belang te handelen en op een milieuvriendelijke manier te werken. Dit betekent natuurlijk ook dat wij alle constructie-opties met uw financiële verwachtingen controleren om aan de vereisten en wensen te voldoen. Als een algemene aannemer bieden we het grote voordeel - "Alles uit één hand". Er zijn ook onvoorstelbare bijwerkingen en synergieën, die in alle gevallen een positieve invloed hebben op de prijsvorming.

UITVOEREN/REALISEREN

Na het voltooien van de planningsfase is het tijd om het project structureel aan te pakken. Deze holistisch overwogen laatste stap zit met name in ons bloed. Alle medewerkers van POTEX GROUP, of het nu de projectmanagers, de ploegbazen of de specialisten zijn, kijken uit naar de implementatie van de geplande bouwmaatregelen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor al onze partners en samenwerkingsverbanden - ook zij zijn zeer gemotiveerd en 100% ijverig en bekwaam in hun werk. Ingekerfde stenen op grintgrond voor het plaatsen van kant van de weg bij bouwwerf Deze optimaal gebundelde competenties stellen ons in staat om altijd aan onze normen te voldoen en deze kwaliteit van werk uiteindelijk aan onze klanten door te geven. Voor de implementatie hebben we een grote vloot van machines beschikbaar. Tegelijkertijd zijn we uitgerust met de meest moderne en innovatieve apparatuur om altijd op het "hoogtepunt van de tijd" te zijn.

TOP