OVER ONS

HOOFDAANNEMER VOOR DE GEHELE GLASVEZELSECTOR

Onze organisatie verricht werkzaamheden in heel Europa.
Wij bieden uitgebreide, professionele en tijdige civiele techniek, kabelconstructie,
bestrating en wegenbouw

OVER ONS

POTEX GROUP is DE hoofdaannemer voor de gehele glasvezelsector. Onze organisatie verricht werkzaamheden in heel Europa. Wij bieden uitgebreide, professionele en tijdige civiele techniek, kabelconstructie, bestrating en wegenbouw. POTEX GROUP heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de planning, aanleg en aansluiting van glasvezelkabels. Het heden en de toekomst voor breedbandgegevensverbindingen zijn glasvezelnetwerken. Vandaag de dag jaagt de digitale innovatie meer vernieuwing in deze branche na . Dankzij maximale snelheid en capaciteit voldoet het glasvezelnetwerk aan alle uitdagingen en taken die hedendaags verwacht wordt. Wij leggen de kabels in het huis (FTTH - Fiber to the home) en bieden daarmee een "all-round service" van planning via civiele techniek tot de rechtstreekse verbinding met de eindklant. We plaatsen dit pakket in de eerste plaats voor bedrijven die de uitbreiding van glasvezel in Nederland en Europa stimuleren.

CIVIELE TECHNIEK

Het bedrijf POTEX GROUP neemt alle noodzakelijke werkzaamheden aan op het gebied van pijpleidingbouw, kabelconstructie, natuursteenconstructie, bestrating, wegenbouw, civiele techniek, kabelinvoer en kabelassemblage. Een modern en technisch hoogwaardige aanbod aan machines is in de huidige tijd een "must have" en onderscheidt een toekomstgericht bedrijf.

 • Een greep uit ons aanbod van machines:
 • Rupsgraafmachine 26.0 t met verschillende grijpers en bak
 • Minigraafmachines 2,5 - 9,0 t
 • Dieplader
 • Truck driewegkipper met laadkraan
 • Truck driezijdige kipper
 • Fragment uit onze toolbox:
 • Vacuümheffer voor het leggen van panelen
 • Verdichtingstechnologie (trilplaten, stampers, walsen)
 • Break-up techniek, compressor met verschillende breekhamers
 • Verschillende joint cutters
 • Piercing gereedschappen
 • Core Drilling

BESTRATING

Omdat moderne wegenbouw zeer hoge eisen stelt aan kwaliteit en professionele verwerking, is het essentieel om hier samen te werken met een ervaren partner. Wij zijn uw aanspreekpartner voor alle civieltechnische en wegenbouwwerkzaamheden in de transportinfrastructuur alsmede in de industriële en commerciële bouw. Wij zorgen voor vernieuwing, verwijdering en reconstructie, evenals reparaties in alle maten.

 • We zijn betrouwbaar, punctueel en kwalitatief in het egaliseren of asfalteren van:
 • Straten
 • Parkeerterreinen
 • Wandel- en fietspaden
 • Binnenlandse ontwerpmaatregelen
 • Nieuwe constructie van pleinen en open ruimtes
 • Mede gezien het gestaag groeiende aantal voertuigen en de daarmee gepaard gaande hogere eisen aan wegen en plaveien, kunt u vertrouwen op onze ervaring en onze expertise. Omdat menselijke mobiliteit afhangt van een intact wegennet staan wij garant voor deze uitdaging.

DE POTEX GROEP

Geschiedenis en Filosofie

De naam POTEX staat al jaren voor hoge normen bij de uitvoering van bouwprojecten op het gebied van civiele techniek, kabelbouw, wegenbouw en bestrating. Het bedrijf is uitgegroeid tot een consequente uitvoering van onze bedrijfsfilosofie: professionele, economische, flexibele en tijdige uitvoering van alle aanvaarde opdrachten. Wij staan voor een gevestigde naam en een geconsolideerd bedrijf. Op basis van dit succesvolle concept is het ons te doen om een optimale interactie te bewerkstelligen tussen effectief beheer, goed opgeleid personeel en een modern en technische uitrusting om in alle opzichten aan de wensen van de klant te voldoen. We streven naar de best mogelijke efficiënte, economische en ecologische resultaten te bereiken. Door de voortdurende kwaliteitscontrole en opleiding van onze medewerkers is er een voortdurende toename om in onze werkzaamheden de hoogst haalbare efficiëntie en kwaliteit in het gebied te bereiken. Wij onderscheiden ons van de massa door onze bereidheid om nieuwe manieren van toekomstgerichte, flexibele oplossingen te vinden. Tevens is er een grote inzet om verdere mogelijkheden in ons vakgebied te verkennen en te implementeren in onze werkwijze Dit maakt ons een sterke partner. Kwaliteitsborging Ons management legt een grote nadruk dat de werknemer een belangrijke plaats in ons bedrijf vertegenwoordigt. Hij moet de DE POTEX GROEP filosofie naar buiten toe vertegenwoordigen in de richting van de uit te voeren taak. Wij hebben een voortdurend streven om onze medewerkers in technische, praktische vaardigheden en opleiding te ondersteunen, zodat we kunnen doorgaan met werk van hoge kwaliteit aan onze klanten te bieden.

DE TOEKOMST

De focus voor de toekomst van DE POTEX GROEP ligt in de combinatie van onze middelen, onze vakkennis en ervaring om ons verder te vestigen in de sector van glasvezel technologie. Glasvezel is de toekomst. Zelfs vandaag de dag is deze technologie de sterke ruggengraat van onze streams. Omdat dit uitsluitend via optische vezel te bereiken is, is het mogelijk om uw wensen af te stellen aan de eisen van toekomstige, hoogwaardige breedbandverbindingen. Met onze ruime ervaring op het gebied van civiele techniek, kabel en wegenbouw, zien we ons in een positie om onze klanten een allesomvattende, holistische service te bieden.

WERKEN BIJ DE POTEX GROEP

Moderne, technische apparatuur is een belangrijk onderdeel van een bedrijf. Een ander belangrijk onderdeel zijn gemotiveerde en competente medewerkers. Ze leveren een grote bijdrage aan het succes van een bedrijf. Ben je flexibel, verantwoordelijk en wil je jezelf vooruit bewegen? Dan ben je op DE POTEX GROEP aan het juiste adres. We geven je graag de gelegenheid om jezelf te profileren en je sterke punten te bewijzen. Of het nu gaat om een stagiaire, een leerling of een werknemer. We bieden alle gemotiveerde mensen de mogelijkheid om zich te manifesteren in een toekomstgericht bedrijf en te profiteren van de mogelijkheid om hierin te integreren. Bovendien profiteren onze werknemers van intensieve training, inclusief trainingsmaatregelen en bijscholing. Immers, is dit de enige manier om te slagen in de zeer competitieve bouwsector in Europa. Bouw aan een carrière - met ons!

TOP